VINTAGE HERENHORLOGES GEBRUIKT

Vintage herenhorloges zijn helemaal in! Mensen gaan bewuster leven en daarom kiezen zij voor een occasion. We leveren mechanische, mechanische automaten en quartz horloges van uitstekende merken zoals Seiko, Citizen, Roamer, Camel, Prisma, Pontiac en nog veel meer. Bewezen kwaliteit, zo noemen we deze collectie horloges ook wel. Er zijn horloges bij uit de jaren'70 maar ook veel exemplaren van een recentere datum.

Deze vintage merkhorloges voor heren zijn allemaal nagekeken en hebben minimaal een servicebeurt gehad. Ook worden van alle horloges de kast, achterdeksel en eventueel de metalen band ultrasonisch gereinigd, zodat alle sporen van de vorige eigenaar zijn verdwenen. We checken de rubberen pakkingen en vervangen deze als dat nodig is. Mocht er aan een horloge iets vervangen zijn dan vermelden we dat in de omschrijving, in de meeste gevallen gaat het om een nieuw glas of horlogeband.

Vintage merkhorloges voor heren zijn er in vele modellen. In alle quartz horloges plaatsen we voor aflevering vakkundig een nieuwe MAXELL horlogebatterij. U krijgt 1 jaar schriftelijke garantie op het uurwerk en de horlogebatterij. Niet onder de garantie vallen schade aan glas, kroon of band of schade ontstaan door ondeskundig gebruik. 

gebruiktehorlogesjuni2011-2039.jpggebruiktehorlogesjuni2011136.jpg

Ga nooit douchen of zwemmen met een gebruikt vintage herenhorloge uit één van de onderstaande pagina`s. Het is heel belangrijk om de omschrijvingen goed te lezen, u weet dan wat wel en niet kan. Ook verdienen de meeste tweedehands merkhorloges het om met respect behandelt te worden, want vaak hebben ze al een heel leven achter zich. Bij twijfel, altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na betaling vooraf sturen we u het horloge van uw keuze goed verpakt razendsnel met brievenbus post naar u toe. Wilt u een andere verzendwijze dan moet u het verschil bijbetalen.

Mocht u nog opmerkingen of vragen over deze tweedehandse merkhorloges voor heren hebben dan mag u  mailen info@optitime.nl of bellen 0599-768532.We helpen u graag!

U kunt het horloge van uw keus ook tegen contante betaling komen afhalen. Graag van tevoren even een afspraak maken via de mail of telefonisch. 

Bestelt u een horloge met een metalen band geef dan uw polsomvang door dan maken we het horloge voor u op maat. 

 HET IS TIJD VOOR OPTITIME!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel