Vintage herenhorloges

Vintage herenhorloges van minmaal 20 jaar oud zijn nu online te bestellen bij OPTITIME.NL. Vooral voor verzamelaars kunnen er nu enige interressante dingen bij zitten. Merken als PALERMA, PRISMA, OLYMPIC en HELICON passeren de revue. Al deze vintage herenhorloges worden geleverd met de originele banden en vaak zitten de originele (gulden) prijsstickers nu nog steeds op de achterdeksel geplakt.

                    fotoshugo537.jpg           

 

 

 

 

 

Wilt u het vintage herenhorloge nu echt gaan dragen dan is het verstandig om binnen afzienbare tijd een nieuwe horlogeband te kopen, want de banden zijn vaak net zo oud als de horloges. Voor een nieuwe band verwijzen we u graag door naar www.timeparts.nl. De meeste mechanische klokjes zijn voorzien van goede gesteende Franse en Zwitserse uurwerken. Alle uurwerken hebben olie en/of een nieuwe batterij gehad en lopen perfect. Op al deze vintage herenhorloges krijgt u 1 jaar garantie op het uurwerk. Onder de garantie vallen niet schade aan glas, kroon en band en schade ontstaan door ondeskundig gebruik. Is er toch een probleem dan wordt dit snel opgelost door onze eigen serviceafdeling met gediplomeerde vakmensen.

De ouderwetse kwaliteit van de chroom en double laag van deze horloges is vaak vele malen beter dan die van de huidige horloges. Dat is nu een extra argument om goed rond te kijken.

Voor al deze horloges geldt: OPPASSEN MET VOCHT,  een regenbui is nooit een probleem, echter douchen of zwemmen is uit den boze. Als u met een horloge kunt zwemmen zullen we dat duidelijk aangeven in de omschrijving.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na betaling vooraf per bank sturen wij het horloge van uw keuze goed verpakt razendsnel op uw risico met brievenbus post naar u toe. Wilt u een andere wijze van verzenden dan moet u de extra kosten bijbetalen.

Mocht u nu nog vragen of opmerkingen over deze vintage herenhorloges hebben dan mag u mailen info@optitime.nl. We staan graag voor u klaar!

 HET IS TIJD VOOR OPTITIME !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel