Wie zijn wij

OPTITIME is al meer dan 30 jaar actief op de horloge,- en klokkenmarkt. Optitime is ontstaan uit het bedrijf Visser & Noorman, een groothandel in optiek en uurwerken.

 

 

 

 

In januari 2010 is gestart met de webwinkel OPTITIME HORLOGES. U vindt in deze webwinkel een collectie met enerzijds tweedehandse mechanische en quartz horloges en anderzijds nieuwe horloges van gerenomeerde merken. Dit zijn vaak restanten die we van juweliers opkopen. De horloges worden allemaal met 1 jaar garantie verkocht. Bij Optitime is het assortiment samengesteld uit uitsluitend goede kwaliteitsmerken. 

 

 

 

 

Eerlijk zaken doen is voor ons vanzelfsprekend. We vragen een redelijke prijs en geven op al onze horloges, nieuw of gebruikt, één jaar schriftelijke garantie. Al onze foto's maken we zelf en dat betekent dat u het horloge koopt wat op de foto staat.

Al onze tweedehandse horloges zijn gegarandeerd nagekeken en hebben vaak een servicebeurt gehad, u kunt deze dus direct dragen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er problemen zullen ontstaan. Behandel een tweedehands horloge wel altijd met respect want vooral bij oudere modellen kan vocht en vuil zich vaak wat sneller toegang verschaffen tot de gevoelige onderdelen van het uurwerk.

Als u nu niet direct een horloge wilt kopen, maar alleen advies nodig heeft dan mag u mailen:  info@optitime.nl of bellen: 06-34178347. Wilt u langskomen maak dan een afspraak. We zullen dan proberen uw vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

 

 

 

Als u nu voordat u bij ons een horloge koopt het eerst nog even wilt zien dan kan dat natuurlijk. Vooral bij wat duurdere horloges kunnen wij ons daar ook alles bij voorstellen. Groot voordeel is ook dat als u een keuze heeft gemaakt we het horloge direct voor u op maat kunnen maken, wel zo handig toch! 

Wij zijn iedere maandag en vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor een afwijkende tijd maakt u telefonisch of via de mail een afspraak.

Het is handig als u van tevoren via de mail doorgeeft welke horloges uw speciale belangstelling hebben, dan leggen we de horloges alvast voor u klaar. Ons adres is Musselweg 142, 9584 AH Mussel.

U kunt bij ons contant of met uw pin betalen. Aan de overkant van de weg parkeren in de stevige berm en dan via het grindpad naar het houten bedrijfspand.

Alle artikelen die door ons verkocht worden daar staan we voor 100% achter. Ook zijn alle prijzen in onze webwinkel altijd inclusief verzendkosten, zodat er geen verrassingen zijn bij het afrekenen. Een goede  service is natuurlijk vanzelfsprekend en we gaan daarbij zover als wij denken dat redelijk is. Het gaat ons erom dat u tevreden bent en tevreden blijft.

HET IS TIJD VOOR OPTITIME !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel