KA:OZ herenhorloges

KA:OZ herenhorloges, een assortiment horloges met leuke sportieve modellen die nu on-line zijn te bestellen. De KA:OZ herenhorloges zijn van kwalitatief hoogstaande materialen en worden onder de vlag van het merk PRISMA worden gefabriceerd. Zoals u nu kunt ziet zijn de prijzen zeer interessant en de modellen modieus, voor de man van vandaag. Voor aflevering plaatsen we vakkundig een MAXELL horlogebatterij. U krijgt bij alle KA:OZ herenhorloges 1 jaar garantie op het uurwerk en de horlogebatterij. Niet onder de garantie vallen schade aan glas, kroon en band. Ook schade ontstaan door ondeskundig gebruik valt niet onder de garantie. Mocht er toch een probleem zijn dan lossen we dit snel op via onze eigen serviceafdeling met gediplomeerde vakmensen.               nieuwefotosjuni2011040.jpg

Met deze horloges kunt u niet niet douchen of zwemmen, echter een regenbui is nooit een probleem. Mochten er voor horloges uit deze collectie andere regels gelden m.b.t. de waterdichtheid dan zullen we dat in de omschrijving duidelijk aangeven en ook garanderen.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na vooruit betaling per bank worden de horloges goed verpakt razendsnel op uw risico met brievenbus post aan u opgestuurd. Wilt u een andere verzendwijze dan moet u het verschil bijbetalen.

Mocht u nu nog vragen of opmerkingen hebben over deze collectie KA:OZ herenhorloges dan kunt u mailen info@optitime.nl. We staan graag voor u klaar!

HET IS TIJD VOOR OPTITIME !! 

 • KA:OZ digitaal chroom herenhorloge.
  KA:OZ digitaal chroom herenhorloge.

  Mooi KA:OZ digitaal chroom herenhorloge voor 39,00 euro incl. porto en BTW.

  Dit KA:OZ digitaal chroom herenhorloge is 30 meter waterdicht.
  Chroom kast met een stalen druk achterdeksel.
  Gewelfd mineraal glas.
  Mooie soepele zwarte…

  € 39,00
 • KA:OZ stalen herenhorloge
  KA:OZ stalen herenhorloge

  Een KA:OZ stalen herenhorloge voor 49,00 euro incl. porto en BTW.

  Het KA:OZ stalen herenhorloge is 30 meter waterdicht. (niet mee zwemmen of douchen)
  Stalen vierkante kast en druk achterdeksel.
  Mineraal glas.
  Datum bij de…

  € 49,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
 • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel