VINTAGE DAMESHORLOGES GEBRUIKT

Vintage dameshorloges voor dames van verschillende goede merken.  Deze gebruikte vintage merkhorloges voor dames zijn allemaal nagekeken en de meeste hebben een servicebeurt gehad. We noemen deze collectie dameshorloges ook wel "bewezen kwaliteit".  Van alle horloges worden de kast, achterdeksel en eventueel de metalen band ultrasonisch gereinigd, zodat alle sporen van de vorige gebruiker zijn verdwenen. Indien nodig wordt het horloge voorzien van een nieuwe rubberen pakking. Vintage merkhorloges voor dames zijn er in vele uitvoeringen zoals mechanisch, automatisch of quartz. In alle quartz horloges plaatsen we voor aflevering vakkundig een nieuwe MAXELL horlogebatterij. U krijgt 1 jaar schriftelijke garantie op het uurwerk en de horlogebatterij. Niet onder de garantie vallen schade aan glas, kroon of band of schade ontstaan door ondeskundig gebruik. 

gebruiktehorlogesjuni2011-2030.jpggebruiktehorlogesjuni2011106.jpg

Ga nooit douchen of zwemmen met een gebruikt dameshorloge uit één van de onderstaande pagina`s. Het is heel belangrijk om de omschrijvingen goed te lezen, u weet dan wat wel en niet kan. Ook verdienen de meeste tweedehands merkhorloges het om met respect behandelt te worden, want vaak hebben ze al een heel leven achter zich. Bij twijfel, altijd contact met ons opnemen.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na betaling vooraf sturen we u het horloge van uw keuze goed verpakt razendsnel voor uw risico met brievenbus post naar u toe.

In onze omschrijvingen proberen we zo duidelijk mogelijk te zijn. Mocht u nu desondanks nog opmerkingen of vragen over deze vintage gebrtuikte merkhorloges voor dames hebben dan mag u mailen info@optitime.nl. We helpen u graag!

U kunt het horloge van uw keus ook tegen contante betaling komen afhalen. Graag van tevoren even mailen om een afspraak te maken.

Bestelt u een horloge met een metalen band geef dan uw polsomvang door dan maken we het horloge voor u op maat. SERVICE!!

Klik hieronder op de catagorie die uw interesse heeft.

  HET IS TIJD VOOR OPTITIME !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel