Quartz metalen band

Nieuwe vintage quartz dameshorloges met metalen band van meer dan 30 jaar oud nu verkrijgbaar bij OPTITIME.NL. Gegarandeerd nieuw en ongedragen!! We hebben nu een byzondere collectie van kwalitatief goede vintage dameshorloges quartz voor een redelijke prijs. In deze catagorie alleen horloges met een metalen band. Voor aflevering worden de horloges vakkundig voorzien van een nieuwe MAXELL horlogebatterij. U krijgt 1 jaar garantie op het uurwerk en de horlogebatterij. Niet onder de garantie vallen schade aan glas, kroon en band of schade ontstaan door ondeskundig gebruik.                

diverseoud14-01-2010061.jpg

 

 

 

 

Bij deze horloges moet u altijd uitkijken met vocht. Een regenbui is nooit een probleem maar douchen of zwemmen is uit den boze. Mocht dit anders zijn dan zullen we dit bij het betreffende horloge duidelijk vermelden en natuurlijk dan ook garanderen.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na betaling vooruit per bank sturen wij het horloge van uw keuze razendsnel voor uw risico met brievenbus post naar u toe. Wilt u een andere verzendwijze dan moet u het verschil bijbetalen.

Heeft u nu nog vragen over deze vintage dames quartz horloges dan mag u mailen info@optitime.nl. We staan graag voor u klaar!

HET IS TIJD VOOR OPTITIME !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel