Mees & Co horloges

Mees & Co horloges, een Nederlands design voor zowel mannen als vrouwen. Een hele leuke collectie kunnen we u  aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Enkele specifieke damesmodellen, maar de meeste horloges zijn te dragen door zowel mannen als vrouwen. Op deze Mees & Co modehorloges krijgt u een jaar garantie op het uurwerk en op de voor aflevering vakkundig geplaatste MAXELL horlogebatterij. Niet onder de garantie vallen schade aan glas, kroon, drukkers en band of schade ontstaan door ondeskundig gebruik. Mocht er toch een probleem zijn dan wordt dit snel vakkundig opgelost door onze eigen serviceafdeling met gediplomeerde vakmensen.                

De Mees & Co. horloges zijn stofdicht.

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten dus geen verrassingen bij het afrekenen. Na betaling vooruit per bank sturen wij u het horloge van uw keuze goed verpakt op uw risico razendsnel met brievenbus post naar u toe. Wilt u een andere verzendwijze dan moet u het verschil bijbetalen. 

Bij deze collectie Mees & Co horloges heeft u ook de mogelijkheid om ze netjes verpakt in een Mees & Co blikje opgestuurd te krijgen. Dit is vooral leuk als u het horloge kado wilt doen. U betaald dan €. 9,00 extra. Dit is voor het blikje en de extra verzendkosten.

Mocht u nu nog vragen hebben over deze collectie Mees & Co horloges dan kunt u mailen  info@optitime.nl. We staan graag voor u klaar!

HET IS TIJD VOOR OPTITIME !!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Timeparts horloge,- en klokonderdelen
  • Optitime
© 2009 - 2024 OPTITIME HORLOGES GRONINGEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel